top of page

Monipuoliset palvelumme

Kotisivukäpudane-deaner-qRfMB-IOQjE-uns
Modernit digipalvelut tehostavat kohteesi myyntiä

 

Tarjoamme kattavat palvelut asuntosi ja kiinteistösi tehokkaaseen myyntiin. Olemme yhdessä kumppaneidemme kanssa panostaneet digitalisiin palveluihimme, joiden kautta toteutamme myyntikampanjan tehokkaasti sekä turvallisesti myös koronapandemian aikana. Palveluihimme kuuluvat asuntoesittelyt etuovi.com tai oikotie.fi portaaleissa sekä omilla nettisivuillamme. Toteutamme kampanjan tarvittaessa myöskin sosiaalisen median kanavilla.

3D kuvaukset ja virtuaalinäytöt verkossa

 

Toteutamme kohteen kuvaukset tarvittaessa 3D kuvauksena, jolloin asiakas voi tutustua kohteeseen jo etukäteen virtuaalisesti omalta koneeltaan. Tutustu 3D kuvausesimerkkiin täällä >

 

Asunnon esittely voidaan myös toteuttaa live esittelynä verkossa, jolloin välittäjä esittelee asunnon videopuhelun kautta suoraan asiakkaalle.

kotiverhohutomo-abrianto-X5BWooeO4Cw-uns

Kohteen virtuaalikalustus

Virtuaalikalustuksen kautta herätämme asiakkaan mielenkiinnon asunnon mahdollisuuksiin ja sen mittasuhteisiin. Toteutuksena voidaan käyttää erilaisia sisustustyylejä. Asuntoon voidaan tehdä myös virtuaalinen pintaremontti tai kuvista voidaan poistaa kalusteita myyntistailausta varten. Näin asiakas näkee selkeämmin asunnon mahdollisuudet.

Kiinteistön ilmakuvat

 

Kohteen ammattimaiset ilmakuvat antavat asiakkaalle selkeän käsityksen kiinteistön sijainnista ja millaisella alueella se sijaitsee. Käytämme pienlennokeilla kuvattua videomateriaalia, joka liitetään osaksi kohteen markkinointimateriaalia ja on asiakkaan käytettävissä myyntiportaalin kautta. Tutustu esimerkkiin täällä >

Woman Using a Tablet

Digikauppa

Kaupanteko tapahtuu tarvittaessa täysin digitaalisena sähköisen kiinteistönvälitysjärjestelmän kautta. Toimeksiannot, tarjoukset ja kauppakirjat laaditaan turvallisesti viranomaisten hyväksymien sähköisten allekirjoitusten avulla verkossa. Tämä vaatii asiakkaalta vain nettiyhteyden ja verkkopankkitunnukset.

Markkinahinta tarjouskaupan kautta

 

Tarjouskaupassa kohteelle asetetaan lähtöhinta. Ostajaehdokas antaa kirjallisen tarjouksen lähtöhinnasta  ylöspäin. Tarjoukset ovat ostajaa sitovia. Ostajien jättämät tarjoukset ovat julkisia. Myyjä kuitenkin päättää minkä tarjouksen hän hyväksyy. Myyjän ei tarvitse myydä kohdetta, jos hinta ja kaupan ehdot eivät ole hänelle sopivia.

Kotisivulamppukukkaandrew-barrowman-5CYj

Ostotoimeksiannot

Toisinaan sitä oikeaa asuntoa ei tunnu löytyvän - Anna meidän tehdä työ puolestasi ja luota verkostoomme löytää se oikea unelmiesi koti. Ostotoimeksiannossa kerrot meille toiveesi kuten esim.  minkälaista asuntoa etsit, miltä alueelta ja mikä on budjettisi. Ostotoimeksiantosopimuksessa asuntokaupan synnyttyä ostaja maksaa asunnon välityspalkkion myyjän sijaan. Välityspalkkio maksetaan vain toteutuvasta kaupasta.

Muutto
Muuttajan palvelut

 

Me teemme muuttamisen helpoksi. Voit hankkia yhteistyökumppaniemme kautta niin asunnon siivous- kuin muuttopalvelut. Yhteistyökumppaneiden palveluihin kuuluvat tulo- ja loppusiivoukset sekä itse muutto.

Kysy myös sisustussuunnittelua !

bottom of page