"Jokainen koti on ainutlaatuinen"

Asunnon myynti on aina hyvin henkilökohtainen asia. Se on suuri asia myös asunnon rahallisen arvon takia ja siksi ammattilaisen vastuu oikean hinnan arvioimisesta on tärkeää sekä asunnon myyjälle että ostajalle.

Väärä hinta-laatusuhde tuottaa pettymyksen, niin myyjälle myynnin edetessä kuin ostajalle tutustuttuaan myytävään asuntoon paikanpäällä. Yleensä väärä hinnoittelu näkyy mielenkiinnon laimenemisessa ja ostopäätöksiä ei tehdä. 

Etusi mukaista onkin, että välittäjällä on palava into toteuttaa juuri sinun asuntosi kauppa onnistuneesti oikealla markkinahinnalla ja palvella hyvää kiinteistönvälitystapaa noudattaen.

Miksi valitsisit juuri minut?

 

"Työni on puhdasta asiantuntijatyötä ja olen tottunut kovaan työntekoon, josta näyttönä on pitkä kokemus alkaen jo vuodesta -88. Monipuolinen osaamiseni, puolueeton ja oikeudenmukainen toimintatapani, säädösten, lakien ja normien tuntemus, hyvät ihmissuhde- ja neuvottelutaidot ja korkea ammattietiikka takaavat turvallisten kauppojen syntymisen. Paras käyntikorttini ovat asiakkaani, jotka käyttävät asiantuntemustani yhä uudelleen. "

Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille - asetetaan yhdessä tavoitteet ja myyntiaikataulu asunnonvaihtosuunnitelmasi mukaan. Samalla saat tietoa toteutuneista kaupoista alueellasi ja markkinatilanteen mukaisen hinta-arvion asuntosi, kiinteistösi tai kesämökkisi arvosta.

Merja Rautio LKV

Liiketoimintajohtaja

 

Galleria Merja Rautio Lkv [A]

Toteutamme unelmia yksiöistä - arvoasuntoihin!

​Sinun kotisi voi olla jonkun toisen unelmakoti.

Koti on paljon enemmän kuin asunto tai seinät sen ympärillä. Kodissaan perhe hallitsee arjen rutiinit elämän eri vaiheissaan ja rentoutuu kiireisen työpäivän jälkeen. 

Ota yhteyttä, kun asumistarpeesi muuttuvat. Olen Sinua varten toteuttamassa asuntokauppasi luottamuksellisesti - rehellisesti ja vankalla yli 25 vuoden ammattitaidolla. #kotonakotimaista

MUKANA ELÄMÄN VAIHEISSA !

​​Soita jo tänään 040 5600 775

Merja Rautio Lkv

Oletko ostamassa ? Mikäli myynnissä olevista asunnoista ei löydy juuri sopivaa nyt, niin autan sinua mielelläni löytämään toiveittesi mukaisen asunnon. Tunnen pääkaupunkiseudun markkinat myytyäni useita satoja asuntoja 

Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muuallakin Suomessa.

 

Olen myös sinun tukenasi ostoprosessin aikana ja tehtävänäni on luoda luottamus sinun ja myyjän välille antaen samalla informaatiota tiedossani olevista asunnon kuntoa koskevista yksityiskohdista. 

 

 

Uutta palvelua!  Mikäli tarvitset ostajana asiantuntija-apua ostaessasi asunnon, olen valmiina palvelukseesi.

Hyvä yhteispeli - paras lopputulos!

Kaikki kohteemme löytyvät Oikotien sivuilla - Voit tutustua niihin täällä tai klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.

Merja Rautio kaupat

Myynnissä nyt!

 

Klikkaa >> Näet kartalta myytyjä kohteitamme

Referenssi - KT Westend

Palvelumme.

Asunto-osakekauppojen, kiinteistöjen myynnin, arviointilausuntojen ja kauppakirjojen laadinnan lisäksi hoidamme myös asuntonne vuokrauksen ja etsimme sopivia sijoituskohteita. Tutustu sijoituspalveluihimme täällä.
Työntekotapaani ohjaa kolme periaatetta - luottamus, ammattitaito ja välittäminen, joita noudattamalla pystyn tarjoamaan asiakkailleni parhaan mahdollisen tuloksen ja asiakaskokemuksen asunto- ja kiinteistökaupan onnistumisen muodossa.
Myyntiin liittyvät yksityiskohdat hoidan vankalla ammattitaidolla. Tarvittaessa voimme tehdä kohteesta erillisen markkinointikampanjan, jolloin nostan asuntosi näkyvyyttä digitaalisessa mediassa. Teen myyntityön myös huomiota herättämättä, mikäli niin haluat.

Yhteistyökumppanit

Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen palvelupaketin, jotta asunnonvaihto on sinulle vaivatonta. Yhteistyökumppaneidemme kautta on saatavilla  niin sisustus-, remontointi- kuin muuttopalvelut. Lisätietoa näistä palveluista löydät täältä

Välityspalkkioni ovat seuraavat:

  • asunto-osakkeet 3 % + alv 24 %  = 3,72 % velattomasta kauppahinnasta

  • kiinteistöt, kesämökit 3,5 % + alv 24 %  = 4,34 % velattomasta kauppahinnasta 

  • liiketilat 3,5 % + alv 24 %  = 4,34 % velattomasta kauppahinnasta

  • minimipalkkio 3000 eur + alv 24 % = 3720 eur

  • kauppakirjat, arviolausunnot alk. 750 eur + alv 24 %

Edellä mainittuihin välityspalkkioihin lisätään kiinteä osuus 450-800 euroa, joka veloitetaan asiakkaalta mikäli kauppaa ei syntyisi. Kiinteä osuus sisältää asiakirjakulut ja nettiportaalissa olevan mainonnan. Sopimuksen mukaan myös kiinteä välityspalkkio on mahdollinen.
 

Ota yhteyttä

Referenssi - OKT Espoo

Referenssi - KT Helsinki

Referenssi - RT Pakila

Referenssi - KT Helsinki

 

© 2019 Galleria Merja Rautio Lkv [A] / AAA Arena Oy

Y-2698181-2

Klikkaa minut suuremmaksi